PROJECT DESCRIPTION

The set was developed along the property in two independent units perpendicular to each other to achieve better privacy, lighting and sunlight of each space; achieving in turn, units of totally free surfaces under the structural design from the foundation, embedded slabs and apparent concrete cartels. With the integration of these elements, a set with apparent finishes in its entirety is proposed, linking in the same way with the exposed facilities.

Drawings courtesy Archdaily

The set is maintained with a homogeneous image both inside and outside. In the main facade, a brick curtain of special proportions is integrated for its operation, which is used throughout the whole, with a mobility that allows the control of the solar incidence.

In the free floor by department private spaces are distributed through glass screens and ironwork, carpentry elements, closets and bookshelves; thus allowing 100% living the surface that forms it, generating versatility to create a space of more personalized uses.

The image of the whole both inside and outside was conceptualized with a criterion that expressed simplicity and cleanliness in order to generate a friendly space, casual with the environment and that together with the diversity of the homes inside, denote a practical and simple housing to live.

 

No more articles

Pin It on Pinterest