This apartment in Taipei gets creative with space using dwarf wall

[dropcap size=big]T[/dropcap]his apartment in Taipei features a clever bit of space planning for a that separates the living room from a cozy home office. As seen on Contemporist, Taiwanese interior design studio NORDICO designed the layout of the apartment to include a dwarf wall in the living room, which divides the open room and allows the living room to have a display area for the television and storage unit.

Behind the dwarf wall and next to the front door is the home office. On the back of the dwarf wall there’s hooks for hanging a variety of objects, and as the dwarf wall doesn’t go all the way to the ceiling, it allows the home office to still feel open and not hidden away.

The home office also shares the same fun patterned tiles that the front entryway has, which also creates a separation from the living room, which features wood flooring. The entryway and home office also share the same wood ceiling, which breaks up the white ceiling found throughout the apartment.